Kærestetur til Paris med et “lille” ærinde!

Som de fleste af Jer nok har set på Instagram, så har René og jeg netop været på kærestetur i Paris en hel weekend uden børn.

Processed with VSCOcam with f2 presetOg hold nu op hvor har det været en dejlig weekend! Det har været så dejligt at være nede i knap 25 grader, en anden atomsfære og smukke omgivelser. Vi har kunnet tage dagene i vores eget tempo, og har virkelig bare kunne give os tid til at nyde hinanden. Det har været så skønt, at komme lidt væk fra de daglige rutiner og rent faktisk kunne føre samtaler som omhandlede andet end det.

Der skal dog ikke herske nogen tvivl om, at vi savnede de to små rigtigt meget. Men det hjalp så meget, at mormor og morfar sendte billeder hjemmefra Danmark som viste hvor meget de hyggede sig. Vi vidste jo godt, at de var i de bedste hænder så det gjorde selvfølgelig, at vi kunne slappe helt af og bare nyde tilværelsen.

Efter sådan en weekend er vi også blevet enige om, at vi skal blive bedre til at prioritere hinanden og vores forhold lidt mere end vi gør nu. Det behøver bestemt ikke, at være en tur til Paris hver eneste gang – men bare en aften hvor fokus på på os og hinanden.

Men som overskriften ligger op til, så havde vi et “lille” ærinde i Paris. René skulle nemlig ned og løbe Paris Marathon – simpelthen den fedeste oplevelse. Arrangørerne bag løbet havde virkelig gjort noget ud af det, allerede fra da man hentede sit startnummer om fredagen og til René kom i mål om søndagen var der lagt op til det helt store arrangement. De havde virkelig sørget for, at det var en kæmpe oplevelse for både løberen og for publikum. En oplevelse der klart kan anbefales.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Så nu kan jeg sige, at jeg har den absolut sejeste kæreste som netop har løbet sit femte marathon i Paris på 3 timer og 37 minutter. Jeg er en meget meget stolt kvinde!

Tak fordi du læste med så langt!
Og hvis du ikke allerede følger med på Bloglovin og Instagram, så er du meget velkommen.

Signatur_Hverdagsglimt

2 Comment

  1. Han er så sej 😀 Skønt at læse at I har haft en lækker voksen weekend 🙂

    1. Camilla_Udsen says: Svar

      Ja, han er nemlig SÅ sej Kathrine 😀 Og tak, det var en skøn weekend!

Skriv et svar