Navnelapper – et fantastisk produkt!

I sidste uge var jeg så heldig at modtage Navnelapper® til både Simone og Magnus. Jeg må indrømme, at jeg var noget spændt på at afprøve produktet herhjemme.

Hvad er Navnelapper®?
Navnelapper® er etiketter som er fremstillet til, at modstå ekstreme miljøet og påvirkninger.
Mærkerne anvendes på samme måde som helt almindelige klistermærker, dog holder de meget længere. De tåler både vand, frost, kogning og helt almindelig slitage. Det specielle lim hæfter på tøj, glas, metal og plastic.

Ofte bruges Navnelapper® til at mærke børns ting, som vi jo ved hurtigt kan forputte sig i daginstitutionerne og på legepladsen. Men, mærkerne behøver ikke kun være til vores børns ting – de kan eksempelvis også bruges på Ipaden, opladeren, håndtasken og meget mere.

Min oplevelse med Navnelapper®
Jeg lavede min bestilling inde Navnelapper® mandag eftermiddag og allerede tirsdag lå de i postkassen. Super hurtig levering og rart, at kunne komme igang med at mærke børnenes ting med det samme.

Jeg har brugt mærkerne på børnenes overtøj, fodtøj, drikkedunke og madkasser. Og jeg er sikker på, at der er mange flere ting derhjemme jeg skal have mærket. Blandt andet har Magnus hans putteklud, som han under ingen omstændigheder kan undvære når han skal sove – hverken derhjemme eller i dagplejen, denne skal selvfølgelig også have et mærke.

Bloggen

Mærkerne var smadder nemme at få sat på og de holder indtil videre så godt! På madkasserne indtil videre har jeg forsøgt mig, både med sprittus og dymo mærker, men allerede efter få gange i opvaskemaskinen er det røget af. Så jeg glæder mig ved, at Navnelapper® bliver siddende hvor de skal!

Jeg var dog bekymret for at Navnelapper®  sidder så godt fast som de gør. Jeg tror de fleste af os, enten forære eller sælger børnenes aflagte tøj. Så det ville være dumt hvis mine børns navn sad i tøjet efter det var givet videre, men heldigvis kan mærkerne blot rives af ligesom et plaster. Så endnu et kæmpe plus i min bog.

Har du selv lyst til at få mærker til enten dig selv eller dine børn så kan de bestilles lige HER. Det koster 139,- for 90 mærker også tilbyder de samtidig gratis fragt i Norden.

Signatur_Hverdagsglimt

Indlægget er lavet i samarbejde med Navnelapper®

1 Comment

  1. […] Vil du vide lidt mere om hvem Navnelapper® er, så kan du eventuelt læse lidt nærmere om mit første møde med dem HER! […]

Skriv et svar