Små klodsede hænder og ..

måske mere bevidste banditstreger!

For en uge siden skete det, som efterhånden blot var et spørgsmål om tid – vores Ipad fik en lidt hårdhændet omgang af en af de små. Det resulterede i en revne i skærmen og endnu en “det-skulle-vi-nok-have-tænkt-på-lidt-før” følelse. Heldigvis sidder revnen ude i kanten, så den har i det mindste ikke betydning for det man ser på skærmen.

I den forbindelse kommer Fun With Felix ind i billedet – de har simpelthen produktet, som vi nok skulle have haft fat i inden skaden skete, men det er jo altid nemt at være bagklog. Hvor om alt er modtog vi i onsdags dette skønne MyTelly cover fra Fun With Felix.

image

MyTelly tiltalte virkelig mig, fordi coveret er ergonomisk korrekt og gør at de små rent faktisk kan hvile i skuldre, arme og hænder når de bruger en Ipad med coveret på.
Siden i tirsdag har Simone fået lov til at teste det af, allerede første dag hun prøvede det var hun virkelig begejstret – som hun selv sagde “Mor, det er så rart at holde Ipaden med håndtagene, det strammer slet ikke”. Jeg tænker simpelthen hun har anstrengt sine små arme meget, når hun tidligere har fået lov til at låne Ipaden. Derudover synes jeg det er så smart Ipaden kan stå oprejst uden man behøver at tippe den eller holde ved den.

image

Samtidig må jeg erkende, at Fun With Felix allerede fangede mig da jeg pakkede yder emballagen op, jeg er vild med indpakningen af coveret – det giver virkelig en følelse af, at det her virkelig er et produkt som vil leve op til folks krav om kvalitet i dag, på alle områder.

image

Og for det ikke skulle være nok, så gav Magnus coveret den ultimative test idag. Han havde fået lusket sig op i sofaen med IPaden, og herfra blev den kastet ud over sofakanten uden der skete det mindste med hverken Ipad eller cover.

Jeg kan virkelig kun anbefale MyTelly cover til Jer andre, som kan købes HER til den nette sum af 299,-

Husk I også kan følge med på Instagram og Bloglovin, så bliver I automatisk opdateret når der er nye indlæg!

God aften til Jer alle!

Signatur_Hverdagsglimt

Skriv et svar