Model for en dag

Vi har altid fået af vide, at Simone er en smuk pige – som mor kan jeg jo kun være helt enig! Flere har faktisk også spurgt, om vi dog ikke skulle melde hende ind i et modelbureau – dette har jeg egentligt altid synes kunne være spændende, men har aldrig kommet længere end tanken – da jeg umiddelbart tænkte at det ville være mine ambitioner for hende der skinnede igennem end hendes eget behov. Hun har altid været en lille genert pige, men med årene er det faktisk blevet mindre og når først hun føler sig tryg, så elsker hun at være i centrum.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Søgte model på Instagram
Så var der en dag, hvor jeg så at Testfamilien.dk søgte model på Instagram, da Units skulle have lavet nye billeder til markedsføring. Her tog jeg springet jeg længe havde overvejet, tilmeldte Simone “konkurrencen” om at blive den heldige lille model. Og så var hun så heldig at være den heldige, som fik lov til at blive model for en dag.

Da jeg fortalte Simone og hvad der skulle ske den kommende søndag, var hendes reaktion kun positiv – hun glædede sig helt vildt til, at der skulle tages billeder af hende og til at hun skulle lege med nogle andre søde børn imens.

En fantastisk oplevelse
Hurtigt kom dagen, hvor Simone og jeg hoppede ind i bilen og tog på roadtrip til Korsør. Simone hyggede sig og synes det var fantastisk fedt, at kører over den store bro. Da vi ankom til Korsør blev vi taget super godt imod Mie, som er kvinden bag Testfamilien og derefter af fotografen Annamaria! Der gik ikke lang tid før Simone var tryg ved omgivelserne, børnene og de kommende opgaver. Der gik ren leg i den og det var det som har givet de gode billeder.

Processed with VSCOcam with f2 preset
Dygtige Annamaria sammen med Simone og Clara.

Atmosfæren omkring børnene var afslappede, og de fik lov til at lege som de havde lyst til, kun med et par enkelte “Kig lige herover” eller “Prøv at løft den der”, og de klarede det til bravour alle sammen! Jeg er ikke i tvivl om, at Annamarias rolige væsen og positive tilgang til børnene havde en fantastisk effekt.

Processed with VSCOcam with f2 preset
Amalie (@milleren1405), Anna (@mor_mig_mie) og min Simone.

Vi tog derfra efter små to timer og Simones synes det havde været en fantastisk dag! Nu glæder hun sig blot til, at se alle billederne og det gør jeg da også.

Mine store anbefalinger til alle samarbejdspartnere efter en skøn dag!
Units
Testfamilien.dk
Fotograf Annamaria

Tak fordi du læse med så langt!
Følg gerne med på Instagram og på Bloglovin.

Signatur_Hverdagsglimt

 

2 Comment

 1. Kære Camilla og Simone. Tak for en rigtig hyggelig dag – dejligt at I havde lyst til at være med… Glæder mig også til at se det færdige resultat… Knus til jer… 😘

  1. Camilla_Udsen says: Svar

   Selv tak Mie, det var en så dejlig dag. Simone snakker stadig om hvor sjovt hun havde det 🙂
   Vi venter i spænding med Jer på, at se de fine resultater.
   Knus herfra!

Skriv et svar