Spicy oksekødssuppe

Forleden fik vi en rigtig efterårs ret til aftensmad, men efter flere dage med sygdom havde jeg virkelig behov for noget stærkt, varmt og ikke mindst grøntsager. Så vi fik en spicy oksekødssuppe som begge børn virkelig er vilde med og samtidig er den dejlig nem.

Ingredienserunnamed
500 gram hakket oksekød
5-6 kartofler
1 zittauerløg
3-4 gulerødder
3 porrer
1-2 friske chilier
1 teskefuld paprika
Peber & salt
Vand

Zittauerløget snittes fint og kommes i gryden. Når løget er let brunet, tilsættes oksekødet og steges. Herefter vendes oksekødet i paprika, når dette er gjort tilsættes den vandmængde man ønsker og koges op. Kartofler, gulerødder, porrer snittes i den ønskede størrelse og kommes i det kogende vand. Chili deles på midten og kerner fjernes, herefter kommes chili i gryden. Lad suppen simre til alle grøntsager er kogt igennem. Smag til med salt og peber. Server eventuelt et lækkert flute eller brød dertil.

Velbekomme!

Signatur_Hverdagsglimt

Skriv et svar