Love Boo: Bottom Butter

Her tidligere på ugen havde Magnus en dag hvor hans mave virkelig drillede, det resulterede i mange fyldte bleer og trods hurtige bleskift nåede han alligevel at blive meget rød på numsen.

Har prøvet mange forskellige cremer siden jeg blev mor for første gang, og har prøvet flere som har haft en svag synlig effekt. Ellers er det absolut kogtvandsklude som har haft den bedste effekt, men stadig ikke lige så hurtig som jeg gerne ville have det til at virke, da man jo tydeligt kan se at det er smertefuldt at rende rundt med.

NU har jeg simpelthen fundet cremen – som jeg faktisk har haft liggende i flere måneder, men behovet har bare slet ikke været der. Det er denne “Soothing Bottom Butter” fra Love Boo som jeg har brugt. Magnus blev smurt den pågældende dsg inden han skulle i seng, og har så sovet med det hele natten – næste morgen var den røde numse helt fin igen! Jeg smurte altså kun en gang, og der har ikke været behov for mere!

  
Det synes jeg er helt fantastisk! Og ikke mindst rart af vide, at man har noget liggende som virker lynhurtigt. Derudover er det virkelig rart at Love Boo ikke indeholder nogle skadelige stoffer, da de er fri for parabener, sulfater, TEA, petrokemikalier, syntetiske farver eller DEA, samt hormonforstyrrende stoffer. Så man kan med god samvittighed smøre den lille med produkterne herfra.

Blot et lille tip herfra – håber det kan bruges!

Må I alle få en dejlig fredag og ikke mindst weekend.

  

Skriv et svar