Duolac: I kamp mod forkølelse

Magnus har lige haft lige knap en hel uge med sygdom – feber, (meget) hoste, snotnæse og søvnløse nætter. Så når posten så kommer forbi med sådan en hilsen fra Duolac og Target PR, ja så går det altså lige i hjertet!   

Tænk sig at der sidder så betænksomme mennesker og følger med ude på den anden side, mennesker som så rent faktisk bruger tiden på at sende en lille hilsen afsted – ja det rammer altså, på den positive måde. 

Nu er jeg så spændt på om vitaminerne kan hjælpe os igennem resten af denne mørke periode, uden alt for mange forkølelser.

Så tusinde tak til Duolac og Target PR!

Hvad gør I andre mon for at beskytte (så vidt muligt) Jeres små mod sygdomme her i vinterhalvåret?  


// Produktet er en gave til Magnus, men meninger og holdninger er som altid mine egne.

Skriv et svar