Duolac: Bloggerevent

Processed with VSCOcam with f2 preset

I sidste uge var jeg inviteret til bloggerevent her i Odense af Duolac og Target PR, sammen med en masse andre søde Odensebloggers

Her startede vi med et virkelig godt oplæg af Sofie Bentzen omkring mælkesyrebakterier og deres betydning for vores velvære. Sofie blogger til daglig på Healthjunkie.dk og er ydermere uddannet cand. scient i human ernæring. Man kunne tydeligt mærke på Sofie, at det virkelig var et emne hun vidste meget om og ikke mindst noget hun selv interesserede sig for. Det gjorde oplægget virkelig lærerigt og meget interessant at følge med. Selvom jeg havde viden om nogle af tingene, var det virkelig rart at få ridset op hvad der er godt for maven og ens generelle immunforsvar.  Og her kommer Duolac ind i billedet, for de er nemlig eksperter når det kommer til mælkesyrebakterier. Duolacs produkter er beskyttet af et unikt dobbelt coating system, som sikre beskyttelsen af mælkesyrebakterierne med op til 100 gange sammenlignet med ubeskyttede mælkesyrebakterier. Derved øger man antallet af levende mælkesyrebakterier, som rent faktisk når at overleve hele vejen ned gennem systemet og giver derfor den bedste virkning – til gavn for os og vores maver.  Jeg har faktisk tidligere haft brugt Duolac Daglig Vitalitet og jeg mærkede en stor effekt på min maves velvære. Uden at komme for meget i dybden, så har jeg igennem de seneste år haft en del bøvl med min mave, og jeg kan virkelig mærke en positiv effekt når jeg tager mine tilskud fra Duolac regelmæssigt!

 Er du måske selv blevet interesseret i produkterne fra Duolac, så har du faktisk mulighed for at prøven Daglig Vitalitet gratis via linket her – så har du mulighed for at teste det af inden du går ud og spendere.

Håber I alle får en dejlig lørdag! 

Produkterne er sponsoreret, men meningerne er som altid helt mine egne!

Skriv et svar