Sundhedsevent | OBBC

img_3649

 I sidste weekend var jeg inviteret med til et virkelig gennemført sundhedsevent hos OBBC i Odense. Det var de søde piger, Jeanette Hardis / www.letsblogsomeshit.dk og Mathilde Mac Donald / www.mathildemac.dk som havde arrangeret eventet og lokket en del af Odensebloggers med.
Der var intet som var overladt til tilfældighederne og der var tænkt på den mindste detalje. Blandt andet havde pigerne teamet op med Karitraa, som havde været så flinke at sørge for et træningssæt til os hver! Det var en så fed følelse at vi alle var klædt i det samme, og det skabte virkelig en pink tråd igennem det hele. 

 OBBC havde været så søde at stille lokaler og træningsfaciliteter til rådighed for eventet, og det skabte absolut de perfekte rammer for dagens plan. Pigerne havde nemlig sørget for et hårdt program for dagen, som bød på både styrke- og cardio træning.

Jeg blev for første gang rigtigt introduceret for HIIT og jeg må erkende at jeg er totalt på! Det er meget lang tid siden at jeg har fået presset mig selv så meget, og jeg følte virkelig at jeg fik noget ud af det. Så jeg vil fremadrettet stå trofast i holdsalen i OBBC hver mandag, når Mathilde tæsker os igennem HIIT! 

   Og for at vi ikke gik helt sukkerkolde så havde pigerne sørget for lækre snacks, skønne juice fra Den Lille Smalle og (min nye ynglings) energidrik fra Nutramino!

 Jeg er så glad for at jeg deltog i eventet – for ikke mindst var det hamrende fedt, men det var virkelig også den sidste dråbe oven i mit bæger med motivitation, og det har båret frugt de seneste dage!  Alle billeder i indlægget er taget af dygtige @maleneelting, som havde fået lov til at være fluen på væggen!

1 Comment

  1. […] jeg var af sted til sundhedsevent i OBBC for et par uger siden, så har jeg virkelig fået motivationen tilbage og ikke mindst blod på […]

Skriv et svar