Personlig træning med Mathilde Mac Donald

Træning

Siden jeg var af sted til sundhedsevent i OBBC for et par uger siden, så har jeg virkelig fået motivationen tilbage og ikke mindst blod på tanden! Så jeg kan hermed erklærere mig selv for nyslået medlem af OBBC!

Træning

Det blev i går fejret med en gang personlig træning sammen med Mathilde (http://www.mathildemac.dk/ @mathildemacdonald) og hold nu helt ferie hvor var det altså kanon! Mathilde havde i første omgang bedt mig om, at byde ind med hvilke ønsker jeg havde til træningen og hvilke områder jeg mente der skulle fokus på.
Så efter at have gennemtænkt det godt, lavede jeg en liste med henholdsvis mine drømmemål og mine mere nødvendige målsætninger – dem har jeg listet op nedenfor!

Drømmemål:
– Mere markeret ryg og arme
– Mere markeret mave
– Et lille booty løft og lidt mindre “mor-lår”

Nødvendige mål:
– Styrke af bækken efter to bækkenløsninger
– Styrke af ryg efter mange år med smerter
– Styrke af de nedre mavemuskler efter to kejsersnit

De nødvendige mål er i mine øjne dem som i første omgang er vigtigst, for det er dem som hjælpe mig af med nogle af mine daglige udfordringer og smerter. Og drømmemålene er de ting som måtte komme efterfølgende.
MEN, Mathilde har simpelthen fået skruet det mest perfekte (for mig) træningsprogram sammen – som ikke alene sikre at jeg får trænet mine nødvendige mål, men også mine drømmemål! Så i går gennemgik vi hele programmet i fællesskab og fik justeret på de sidste små detaljer, for at det passede 100% til mig.

Træning_2

Konklusionen på dagens træning i går var, at det var en mega fed træning og jeg har sjælendt svedt så meget ved “kun” at styrketræne og resten af dagen kunne jeg mærke hvor brugte mine muskler var. Og så er der lige en frisk konklusion her dagen derpå, hold nu fest mine muskler er ømme alle de steder de burde være. Det er pisse fedt at mærke kroppen igen!

Jeg er ydmyg og meget taknemlig for at få hjælp af så dygtig en pige som Mathilde!
Og hey, måske jeg kan nå at blive total strand klar inden sommeren banker på døren for alvor.

img_7804-15

Skriv et svar