Dagligt overskud | Duolac Konkurrence

Processed with VSCO with f2 preset

Søndagen herhjemme er blevet afsluttet med en god løbetur i selvskab med Simone. Da hun så jeg var hoppet i løbetøjet var hun straks på dupperne, og spurgte om hun ikke måtte cykle ved siden af mig imens. Det var smadder hyggeligt og faktisk også en del hårdt, da tempoet blev varieret noget videre op og ned for mit vedkommende.


Som nogle af Jer nok allerede ved forsøger jeg i øjeblikket at bringe styrke og velvære til min krop.
Dette sker både ved en jævnlig træning, fokus på min kost og ikke mindst mine kosttilskud. Jeg tager ikke vildt mange kosttilskud, men har dog kastet min kærlighed efter Daglig+ Vitalitet fra Duolac som indeholder 7 milliarder mælkesyrebakterier. Disse bakterier er egentligt en naturlig del af vores tarmsystem, hvor de blandt andet indgår i omsætningen af næringsstoffer. Derudover er Daglig+ Vitalitet tilsat C-vitamin, der bidrager til immunforsvarets normale funktioner og er med til at mindske træthed og udmattelse – hver dag! 


Og jeg er faktisk sindssygt glad, for jeg har nemlig fået lov til at forkæle én heldig vinder med hele 2 x Duolac Daglig+ Vitalitet, samt en smadder lækker løbetrøje fra Newline.

// Stort tillykke til Mette som blev den heldige vinder! Mette har fået direkte besked i en kommentar her og på mail. Tak til alle Jer der havde lyst til at deltage i konkurrencen //

Alt I skal gøre for at deltage er, at skrive en kommentar nedenfor med hvad du tænker
Daglig+ Vitalitet kan gøre for dig og dit daglige overskud?

Hvis I har lyst er I også meget velkomne til at følge bloggen via Bloglovin,
samt Duolac på Instagram. Dette er dog ikke et krav.

Den heldige vinder findes allerede på torsdag den 26. maj 2016, og vil få besked via sin kommentar.
Held og lykke til Jer alle, og ikke mindst rigtig god aften!

11 Comment

 1. Sandra M says: Svar

  Det ville jeg elske at prøve! Med 2 små banditter under 3 år, kan hverdagen godt være hård at komme igennem rent energimæssigt, så træning bliver pt nedprioriteret. Håber snart at få overskuddet igen og måske kunne netop disse give et skub – håber at blive den heldige 🙂 Fortsat god aften!

 2. Mette says: Svar

  Jeg er i en evig søgen efter de rette kosttilskud og ville virkelig elske at forsøge mig med Duolac, som måske kunne hjælpe med netop af få en balance i maven og finde fornyet energi til de trætte dage som småbørnsmor.
  Hvor ville det dog være dejligt, hvis min søgen kunne ende her 🙂

  1. Camilla_Udsen says: Svar

   Kære Mette.
   Stort tillykke! Du er den heldige vinder af 2 x Duolac Daglig Vitalitet, samt en løbetrøje fra Newline.
   Jeg sender dig straks en mail, så din præmie kan blive sendt i din retning.
   Kærlig hilsen
   Camilla

 3. Line Thorsen says: Svar

  Håber de kan hjælpe til mere overskud og energi i hverdagen, prøver lidt forskelligt, men har endnu ikke prøvet disse 👌🏻☺️

 4. Michelle Munch says: Svar

  Uha hvor ville jeg bare elske at vinde sådan et sæt 🙏🏼😍 Jeg er mor til 3 under 6 og har lidt bøvl med maven der gær at jeg ofte er træt og uoplagt, derfor tager jeg meget gerne ekstra tilskud af vitaminer men har ikke prøvet disse.. I torsdags fik jeg foretaget endnu en navlebroks operation og må derfor ikke motionere de næste 8 uger frem, og derfor ville det jo være helt vildt lækkert hvis jeg i mellemtiden kunne fylde mig selv med gode vitaminer og gemme trøjen til løbeturen som jeg virkelig ser frem til om 8 uger.. Jeg håber og krydser alt hvad jeg har!! Kærligste Michelle ❤️

 5. Sarah Frillerhøj says: Svar

  Jeg vil så gerne prøve dem – jeg er igang med at tabe mig og i den forbindelse, får jeg en masse grønt… MEN ved indtagelse af meget grønt, slår min mave knuder og måske Duolac kan være løsningen 👍

 6. Mette Lyngholm says: Svar

  Mine børn får fast børne udgaven. Og det har en stor gavnlig effekt på dem. Færre sygedage og mere overskud. Og en mave i balance. Derfor vil jeg gerne selv prøve dem.

 7. Winnie says: Svar

  Som nyudsprunget vægttabs-kæmper og mor til tre (0, 1 og 5 år), så er der fuld gang i hverdagen herhjemme, både fysisk og psykisk. Derfor kan jeg ofte føle, at min krop har brug for noget ekstra, for at følge helt med. Alle tre børn får pulver med mælkesyrebakterier, så det er moren (og faren) der halter herhjemme.
  Så denne gaw ville lande det helt rigtige sted her 😊

 8. Louise says: Svar

  Det kunne være dejligt hvis de kunne hjælpe lidt til med energi og godt immunforsvar i slutningen af min graviditet og når lillebror er født.

 9. Gitte Dideriksen says: Svar

  Det betyder meget for mig at have overskud og energi til at klare en travl hverdage med job, børn osv. I trætte perioder vælter det hele meget nemmere. Det ville være skønt at prøve dette produkt, lyder til det er noget der virker;-) jeg krydser fingre;-)

 10. Tilde Leth says: Svar

  Ville være så skønt med mere energi og overskud;-) Lyder som et effektivt kosttilskud, og det vil jeg da rigtig gerne vinde;-)

Skriv et svar