Økologisk badeserie og fantastisk rabatkode!

Jeg er fornyelige blevet bekendt, med den økologiske badeserie Cool-Kidz og jeg må indrømme, at de har virkelig fanget mig, selvom de primært henvender sig til vores små!

Naturlig og kvalitetsbevidst badeserie

Cool-Kidz har sat en ære i, at producere en badeserie som giver os som forældre og vores børn, den absolut bedste badeoplevelse med produkter som er produceret med det reneste fra naturen.

cool-kidz prod. 3

Det der fanger mig, udover deres skønne emballage som virkelige taler til barnet i mig er, at alle deres produkter er fri for parabener, farvestoffer, kunstig parfume, silikoner, PEG’s, SLS, lanolin og hormonforstyrrende stoffer.

Deres produkter dufter af de ting fra naturen, som jeg med sikkerhed ved min datter ville elske – duften af eksempelvis jordbær, fersken og kirsebær. Det ville lige være noget som kunne aktivere hendes fantasi og mon ikke der ville blive bagt en jordbærkage eller to i badet.

Jeg er vild med, at det ikke er parfume som er tilsat, men istedet aromadufte som er levnedsmiddelgodkendte og som blandt andet bliver brugt i fremstilling af slik.

Fantastisk rabatkode

Jeg har i samarbejde med Louise fra Cool-Kidz, fået lov til at tilbyde jer en rabatkode*, så I sparer hele 25% på jeres køb – brug blot rabatkoden camilla25.

MEN det er slet ikke nok, for Cool-Kidz sender din ordre afsted fragtfrit og ved køb af minimum 2 produkter, får I også en gratis Banan Shampoo med!

foto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

* Rabatkoden gælder til og med søndag den 11. januar 2015 kl.24.00

Jeg håber I kan gøre brug af tilbuddet og ønsker Jer alle en god shoppelyst.

Vil blive rigtig glad hvis I har lyst til at følge mig på Instagram og på Bloglovin 🙂
God weekend fra mig til Jer!

Signatur_Hverdagsglimt

Skriv et svar