Lørdag i Odense | Olympus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går havde vi i Odense besøg af Olympus vognen, da de i øjeblikket har en kæmpe konkurrence i gang hvor man har mulighed for at vinde en Safari tur for to med Olympus. Turen var i går kommet til Odense, som er deres anden sidste lokation inden den heldige vinder skal kåres.

Og da det jo ikke er nogen hemmelighed overhovedet, jævnfør dette indlæg HER, at jeg har et gigant crush på Olympus PEN E PL-7, ja så måtte jeg altså forbi og hilse på folkene derude, og ikke mindst tage turen rundt på Fyn for at tage nogle smukke billeder – i hvert fald i min optik! For det blev desværre hverken til en første, anden ELLER tredje plads for mit vedkommende, men det er også helt okay. Jeg havde en skøn dag med noget tid prioriteret til mig selv, i selskab med et lækkert kamera og min fri fantasi. Det kom der blandt andet disse billeder ud af nedenfor.

Husk I kan følge med på Bloglovin og Instagram.

Håber I alle har en dejlig søndag aften!

Skriv et svar