Børnenes kunst | RAM’N

img_7366

I slutningen af april var jeg afsted til Finderskeepers i Odense. Det var første gang jeg var afsted, og jeg blev positivt overrasket over alle de fine designere der var repræsenteret, og det er bestemt ikke sidste gang jeg er afsted.

Men som overskriften nok allerede har afsløret, så var det faktisk ikke selve Finderskeepers som dette indlæg skulle handle om. Men nærmere en af de ting som jeg havde med hjem der fra – nemlig en ramme fra RAM’N. Jeg havde luret lidt på rammerne på forhånd inde på Instagram, men havde endnu ikke overbevist mig selv om at vi måtte eje sådan en. Dog blev jeg ikke et sekund i tvivl efter jeg havde fået lov til at stå med rammerne i hånden selv.


Hvis ikke du allerede kender til RAM’N, så er det en ramme som kan rumme helt op 50 kunstværker fra de kære børn. Og ikke mindst tager det ikke mere end maks 2 sekunder at indramme en ny tegning, via dens smarte pusheffekt.
Det er altså virkelig smart når man har en datter som elsker at tegne herhjemme. Hidtil har hendes værker hængt på køleskabet – som en fast tradition og måske nok også den nemme løsning. Det er bare hurtigere lige at snuppe en magnet i hverdagen og få tegningen til at pynte der, indtil den skal erstattes allerede dagen efter med en ny. Så hænger tegningerne der, lige indtil at magneten ikke længere kan holde den voksende bunke og vupti, så ligger de alle på gulvet og ender herefter i en skuffe. Ja, altså sådan skete det hvert fald ofte hjemme hos os før i tiden.

Nu har vi rammen fra RAM’N stående inde i stuen med Simones seneste værker, hun får selv sat en ny tegning i når hun synes den gamle skal “skiftes ud” og vi skal glædes med endnu et kunstværk. For hende er det en kæmpe succes at hendes tegninger indgår som en del af indretningen, og ikke mindst, er masseproduktionen af tegninger faktisk stilnet lidt af og der bliver nu tænkt lidt mere over tegningerne der skal stå – super fint for hendes kreativitet.


RAM’N er virkelig et stort hit herhjemme – både for børnene, men ikke mindst for mig. Jeg er glad for at jeg har et ordneligt sted at opbevarer tegningerne, og ikke mindst at de rent faktisk kommer til deres ret og bliver sat ordenligt pris på – for det kan jeg se betyder meget for Simone.

Hav en dejlig aften alle sammen!

|| Husk bloggen også kan følges på BlogLovin og dagligdagen på Instagram.

Skriv et svar