Vejen mod halvmarathon | 2016

img_3807

I går var første dag efter en skøn ferie og ikke mindst første dag i mit nye løbeprogram!

Jeg har nemlig besluttet at jeg til efteråret vil løbe mit aller første halvmarathon! Det er faktisk noget jeg har haft lysten til i mange år – men med graviditet, svære bækkenløsninger, dårlig ryg og manglende form har det bare ikke været noget min krop har været klar til, måske hverken fysisk eller psykisk!

Men nu er det altså nu! Jeg føler mig i en bedre form end nogensinde, mit bækken bliver stærkere og jeg har faktisk ikke trives så godt i min krop i mange mange år, som jeg gør på nuværende tidspunkt!


Drømmen og målet på nuværende tidspunkt er ikke at løbe mit halvmarathon på en kanon tid, men simpelthen at gennemføre og kunne bevise over for mig selv at min krop kan presses efter min drømme igen! Det kan selvfølgelig være at målet ændre sig når formen blive bedre, men for nu er det her altså rigeligt for mig!

I dag er det så hviledag, hvertfald i forhold til mit løb – istedet vælger jeg dog at lave nogle styrkeøvelser derhjemme for mon ryg og min core!

Hav en dejlig dag alle sammen!

1 Comment

  1. […] at det der løbetræning er begyndt at fylde en hel del i min hverdag. Som jeg også skrev om her, er jeg faktisk i gang med at træne op til min længe ønskede debut med […]

Skriv et svar