Anti World Tour | Refshaleøen

img_9710-1

Godaften derude!

På torsdag kommer der til at ske det vildeste længe, i min verden, da min søster og jeg drager mod det sjællandske – nærmere betegnet Refshaleøen!

Min kære søster har nemlig spurgt, om jeg ikke ville med over og se Rihanna afgive koncert (!!!) og det tog ikke mange overvejelser før at det var en fast aftale. Tak til min svoger for at det blev en realitet! Så nu kan det bare komme an, jeg glæder mig sindssygt meget, for jeg har altså været lettere Rihanna siden den sang med “Umbrella” og så fremt deles!


MEN, nu er det sådan at jeg skal på arbejde først, så vi kører mod Sjælland så snart jeg for fri. Det gør selvfølgelig også at tidsplanen er lidt striks, og netop her får jeg igen brug for gode råd fra Jer af!

  1. Aftensmad? Hvor finder vi nogrt lækkert i nærheden af Refshaleøen? 
  2. Parkering? Er der nogle steder i nærheden hvor det er ’sikkert’, at vi kan få en parkeringsplads i nærheden?

Håber I er nogle der har nogle gode fifs og anbefalinger! Vi tænker hvert fald at der skal bestilles bord for at sikre noget aftensmad.

Og så er der jo lige den det pokkers tøjkrise, men det er så bare en helt helt anden snak.

Er I mon andre som skal afsted på torsdag?  

|| Husk bloggen også kan følges på BlogLovin og dagligdagen på Instagram.

Skriv et svar