Selvforkælelse til mor |

img_0230

Jeg er med tiden blevet bedre til at prioritere mig selv og ikke mindst mine køb til mig. Før hen var en lækker creme, en god bodyscrub og en ansigtsmaske absolut ikke noget jeg ville ofre penge på, for jeg ville hellere bruge hver en krone jeg ejede på børnene. Det vil jeg da egentligt også stadig væk, men jeg er blevet bedre til at prioritere hvad de reelt mangler og har behov for, og så er jeg blevet bedre til at forkæle mig selv lidt i hverdagen.

Det er blevet et helt naturligt indslag i løbet af min uge, at jeg eksempelvis ligger med en ansigtsmaske på og nyder en dejlig kop te imens. Det er super skønt for mit sind at kunne slappe sådan af, og ikke mindst nyder min hud rigtigt godt af det. Derudover elsker jeg at afprøve nye ting, og har efterhånden fået mig nogle favoritter – men de har ikke vundet mit hjerte 100 % endnu, og jeg er derfor stadig i fasen hvor wellness ting til mig selv bliver afprøvet fra forskellige mærker og i forskellige afskygninger.


Og i min søgen på nye produkter at kaste min kærlighed efter, er jeg faldet over en virkelig skøn shop. Nemlig Spoil Yourself. Navnet i sig selv fristedet mig til at klikke ind og kigge nærmere, da det jo faldet i god tråd med hele mit selvforkælses fokus i øjeblikket. Hos Spoil Yourself har de samlet en række nordiske og økologiske produkter, som ikke kun skulle være fantastiske for ens hud, så er de faktisk også ret smukke rent æstetisk. Jeg kan godt lide at mine produkter kommer i en pæn emballage, så de kan stå fremme som pynt i den periode hvor de er i brug.

Jeg har tidligere haft produkter fra Badeanstalten, som de også har i sortiment, det har været gaver fra min svigermor. Gaver som jeg altid har været ret glade for. Og i denne omgang er jeg faldet over nogle nye produkter fra Badeanstalten som jeg virkelig godt vil prøve – blandt andet denne Peel Off Tang maske. Den skulle øge blodcirkulationen, og fjerne urenhender og døde hudceller. Noget som jeg virkelig har behov for lige for tiden!

KONKURRENCEN ER SLUT OG DEN HELDIGE BLEV GITTE D. – TILLYKKE!
Udover produkterne fra Badeanstalten, så har de blandt andet også lækkerier fra Meraki, L:A Bruket og mange flere.
Og nu har du muligheden for, at vinde et gavekort på hele kr. 500,- til Spoil Yourself!

Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen er, at skrive en kommentar nedenfor!
Den heldige vinder findes allerede på torsdag den 14. juli 2016.

Følg gerne med Spoil Yourself’s Instagram lige HER!


|| Husk bloggen også kan følges på BlogLovin og dagligdagen på Instagram.

23 Comment

 1. Charlotte Andersen says: Svar

  Kunne virkelig være fantastisk at vinde.. Har haft et halvt år med alt alt for meget arbejde og ingen selvforkælelse. Derfor kunne det være helt fantastisk at vinde denne lækre gevinst. Jeg krydser i hvetfald virkelig fingre 🙏🏻🙋🏼🎀✨

 2. Kristina says: Svar

  Er selv blevet mor for bare små 6 uger siden og kan allerede sætte mig ind i, at man har brug for at prioritere sig selv og lidt ‘hverdags selvforkælelse’. Krydser fingre for at jeg vinder gavekortet, så min hud kan få noget pleje – man behøver jo ikke at gå og ligne en grå mus, fordi man er blevet mor 🙂 Jeg nyder i hvert fald stadig at gøre noget ud af mig selv.

 3. Mai O. says: Svar

  Det ku’ jeg VIRKELIG sådan set GODT trænge til. Jeg kan faktisk ikke engang finde ud af at stave til slevfroklæeles, så lang tid siden er det, at jeg har haft tid, overskud og moneter til den slags…. #SUK

 4. Cathrine Hornskov says: Svar

  Lyder helt himmelsk 😍 Blev mor for første gang for 3 måneder siden, til den smukkeste lille pige – alt tid og fokus er naturligvis på mit lille vidunder.. Men åh altså hvor jeg trænger til mig-tid ❤️

 5. Charlotte Blaabjerg says: Svar

  Kunne jeg vedhæfte et billede af min tilstand netop nu, så ville du se tørt, uglet og fedtet hår, en virkelig tør hud og øjne, som bare virkelig hænger.

  Så ja – jeg trænger VIRKELIG til en gang selvforkælelse.. Ville være helt skønt at kunne låse sig inde på badeværelset og bare nyde mig til.. Årh drømmer helt 🙈☺️

 6. Jesper Blaabjerg Andersen says: Svar

  Ville da være fantastisk at kunne forkæle min dejlige kone med sådan en præmie, hun er revisor og har knoklet hele første halvår, og nu hvor alle andre er på ferie, så knokler hun videre med skoleopgaver… Så en gang forkælelse er velkommen.. ☺️

 7. Jane says: Svar

  Det ville være rigtig dejligt med lidt forkælelse her til sommerferien,
  God sommer til dig og din familie!

 8. Julie says: Svar

  Hvor ville det være skønt, at vinde dette gavekort til selvforkælelse! Jeg er vild med at prøve nye produkter, så det ville være mega luksus at shoppe løs for 500 kr.!

 9. Sofie Andersen says: Svar

  Ej, hvor lækkert. Det ville jeg så gerne vinde 🙂 Jeg kan virkelig genkende følelsen af ikke at ville bruge penge på creme og scrub. Men på det seneste har jeg virkelig sat pris på aftnerne alene på badeværelset med lys, lækre scrubs og alenetid 🙂
  Jeg krydser fingre 🙂

 10. JK says: Svar

  Har en helt speciel person i mit liv, som jeg er så glad for jeg har, og så heldig at være gift med.. Hun ville helt sikkert blive overrasket og så glad for sådan en ekstra gave… ☺️☺️☺️

 11. Gitte Dideriksen says: Svar

  Åhh sikke en skøn præmie, ville elske at kunne shoppe så lækre sager. Sætter stor pris på egen-tid, velvære og selvforkælelse, såå jeg krydser og håber her;)

  1. Camilla_Udsen says: Svar

   Kære Gitte.
   Du ønskes et kæmpe stort tillykke! Med kommentar nummer 11, blev du den heldige vinder af et gavekort på hele 500,- til Spoil Yourself! 🙂
   Venligst send mig en mail på camillashverdagsglimt@gmail.com, så får du nærmere besked om hvad du skal gøre for at modtage dit gavekort.
   Hav en rigtig dejlig aften.
   Kærlig hilsen
   Camilla

 12. Zakia says: Svar

  Som mor til en vildbasse på 6 måneder ville lidt morforkælelse være så tiltrængt!🙈🙊 Jeg krydser fingre..💙

 13. Sarah jill kjæreby Sørensen says: Svar

  Først og fremmest vil jeg sige at det er fornøjeligt at følge dig 😊😊
  Jeg krydser fingre for lidt selvforkælelse, i en travl hverdag er det dejligt at kunne rive bare en halv time ud til at pleje sin krop og sind med lækre produkter , det gør altså bare meget 💗💗

 14. Marianne Juhl says: Svar

  Vil virkeligt være en fantastisk præmie at vinde. Efter et hektisk 1/2 år med huskøb husrenovering flytning og fuldtidsjob og 3 drenge så er der plads til forkælelse til mor
  Rigtig god sommer til alle

 15. Rikke Stauning says: Svar

  Lækker konkurrence – med 3 børn og en spændende men også travl hverdag trænger jeg altid til noget at forkæle mig selv med🌸

 16. Majbritt Birkholm says: Svar

  Jeg er så enig i hele dit indlæg.
  Jeg er nemlig heller ikke for god til at bruge penge på mig selv, efter jeg har fået barn, da jeg nu altid “nøjes med”..
  Jeg går egentlig rigtig meget op i plejeprodukter, og er også god til løbende at gå til kosmetolog, for ellers går det helt galt.
  Jeg har ikke fundet mine yndlingsprodukter endnu, så jeg vil rigtig gerne prøve dem, du taler om her 🙆🏼

 17. Tilde L says: Svar

  Lækker GAW, som jeg meget gerne vil vinde…kunne være super dejligt at kunne forkæle mig selv med lækkerier derfra;)

 18. Signe says: Svar

  Jeg vil gerne deltage i konkurrencen, og hvis jeg vinder, vil jeg forkæle min seje søster. Hun er en helt fantastisk kærlig og overskudsagtig mor, som ikke har skænket sine egne behov én eneste tanke, siden hun for præcis et år siden fødte min lille kriger-nevø, der ville ud flere måneder for tidligt. Hun fortjener i den grad noget forkælelse og anerkendelse

 19. Ditte S says: Svar

  Jeg ville mægtig gerne vinde – trænger nemlig også til at gøre noget for mig selv, i stedet for det altid er ungerne, som kommer i første række 🍀

 20. Pernille vincentz says: Svar

  Øj, vil jeg elske at vinde. Trænger i den grad til selvforkælelse- her den sidste uge af min barsel 😩

 21. Stina Foller says: Svar

  Uha hvor lækkert – krydser fingre for, at heldet smildet til mig.

 22. Annika Friis says: Svar

  Åh det kunne være luksus! Jeg er stadig der, hvor jeg prioriterer pengene til forkælelse af krudtuglerne og ikke jeg selv 🙈 Måske det kunne være et skub i ‘den rigtige retning’ 😊

Skriv et svar