August | En travl måned

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

August måned er normal en travl måned hos os, det betyder normalvis sommerferie.
I år startede den første dag i august også ud med at være første arbejdsdag efter ferie, det alene er jo normalt en travl periode når man kommer tilbage på arbejde.

Men herhjemme har august måned indtil videre været rigtig presset, heldigvis med en masse skønne ting! Simone har haft første skoledag i 0.B og det har virkelig været en omvæltning herhjemme, da hun pludselig skal sidde skoleret kl.08.00, som før hen har været det absolut tidligste tidspunkt hun blev vækket på i hverdagen – jovist, det har da også sine fordele med en mand der arbejder i tøjforretning!

Derudover har den stået på en masse hyggestunder, blandt andet i forbindelse med vores første bryllupsdag, det blev fejretmed overnatning på det hyggeligste hotel på Sydfyn og med lækker mad inde i Svendborg. Vi har brugt ekstra tid med familien og sammen med venner.

August måned har indtil videre været en måned fyldt med “første” gange. For mit eget vedkommende har det været måneden hvor jeg virkelig for alvor har fået kickstartet min løbetræning – jeg har slået egne personlige rekorder både på tid og på længde, og det er virkelig fedt! Det vil især I, som har fulgt mig meget længe vide, at det at kunne løbe en længere tur er en kæmpe milepæl for mig.

Men travlheden begynder så småt at stilne lidt af, og jeg begynder igen at have det nødvendige overskud til bloggen. Så dette bliver ikke det sidste pip fra mig i denne måned.

Håber I alle nyder aftenen!

Skriv et svar