Turen går til …

Processed with VSCOcam with f2 preset

Sidste forår var René og jeg på forlænget weekend i Paris, det var en virkelig skøn tur og lige om lidt gentager vi successen.


Formålet med sidste års tur var ikke alene kærestetiden, byens historie og gåture. Nej, det primære formål var faktisk Paris Marathon 2015. Så søndagen dernede blev blandt andet brugt på at heppe på René og de mange andre seje løbere! Og nu gør vi det så igen, tager på kæresteweekend i en af Europas skønne storbyer og denne gang går turen til Amsterdam.

Jeg glæder mig så meget til, at komme ned og besøge den by som jeg har hørt så meget positivt om. Til at se de små stræders, opleve deres gæstfrihed og ikke mindst til at heppe på René – igen! For ja, søndagen dernede skal han nemlig løbe sit marathon nummer  8 (!!!) og det glæder vi os begge vildt til!

Så forbered Jer på lidt Amsterdam spam i weekenden på Instagram OG hvis du ligger inde med et godt tip til noget vi bare  se, så smid endelig en kommentar i min retning.

Hav en skøn aften derude!

Skriv et svar